Basın Yansımaları

Ekonomist Dergisi Burcu Tuvay’ın ‘Teknoparklarda Sağlık Atağı’ Özel Haberinde GM  Prof. Dr. Mesut Güner’in Teknoparkta Yürütülen Covid 19 Projeleriyle İlgili  Görüşüne Yer Verildi.


 

GMY İsa Turgut İnci’nin ‘Yıldız Teknopark'tan Milli Teknoloji Hamlesi'ne Uygun Yeni Bakanlık Yapısına Destek’ Haberi Birçok Basın Yayın Organında Yer Aldı.


 

GMY İsa Turgut İnci Yıldız Teknopark’ın Geliştirdiği Otonom Hastane Robotu İle İlgili Anadolu Ajansı ile Özel Bir Röportaj Gerçekleştirdi. Bu Röportaj Star, Hürriyet ve Vatan Gazeteleri Gibi Birçok Basın Yayın Organında Yer Aldı.


 

Milliyet Gazetesi Hanife Baş’ın Covid 19 Özel Haberinde GM Prof. Dr. Mesut Güner’in Görüşlerine Yer Verildi.


 

Teknoparkta Yürütülen Covid-19 Projeleriyle İlgili İkitelli OSB Haber Dergisi’nde ve Sanayi Gazetesi’nde GM Prof. Dr. Mesut Güner’in Görüşüne Yer Verildi.


 

Covid 19 ile Mücadelede Yıldız Teknopark Liderliği” Basın Bülteni Hazırlandı. Habertürk ve Hürriyet Başta Olmak Üzere Birçok Basın Yayın Organında Yer Aldı.


 

Ticarileştirme Çalışmalarımız Kapsamında, Yıldız Kuluçka Merkezimizde Yer Alan Hyggefood Firması, Covid 19 ile İlgili Geliştirdiği ‘Yenilebilir Anitviral Korona Bariyeri BioCoBloc Projesi’, Hürriyet ve Vatan Gazetesi’nde, Ayrıca CNN Türk’te Özel Haber Olarak Yer Aldı.


 

Sabah Gazetesi’nin 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' Kampanyasına Rekor Destek!’ Özel Haberinde Yıldız Teknopark’ın Covid 19 Projelerine Yer Verildi. Haber Ayrıca Takvim, Milliyet Ve Vatan Gazetelerinde Yayınlandı.

Tüm Haberler