YTÜ Online Kampüs Haftalık Sistem Raporları

Üniversitemizin eğitim öğretim faaliyetlerini, Yüksek Öğretim Kurulu’nun önerileri doğrultusunda uzaktan eğitim sistemiyle devam ettirme kararı almasının ardından Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezimiz, başta Bilgi İşlem Daire Başkanlığı olmak üzere, üniversitemizin ilgili tüm birimleri ile koordinasyon içerisinde çalışarak ONLİNE KAMPÜS sistemi öz kaynaklarımızla hayata geçirmiştir.

Bu raporda 15-17 Haziran tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilen final sınavlarına ilişkin bilgiler yer almaktadır.

Bu raporda 1-6 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilen uygulamalı derslere ilişkin bilgiler yer almaktadır.

Bu raporda 11-17 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen derslere ilişkin bilgiler yer almaktadır.

Bu raporda 4-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen derslere ilişkin bilgiler yer almaktadır.

Bu raporda 27 Nisan-3 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen derslere ilişkin bilgiler yer almaktadır.

Bu raporda 20-26 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen derslere ilişkin bilgiler yer almaktadır.

Bu raporda 13-19 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen derslere ilişkin bilgiler yer almaktadır.

Bu raporda, 30 Mart - 08 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen derslere ilişkin bilgiler yer almaktadır.

Tüm Duyurular